naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Disclaimer

Orkest Koninklijke Luchtmacht doet er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Komt u toch iets tegen wat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

U kunt reageren op artikelen op deze website. De redactie bewaakt of reacties passen binnen algemeen geldende (wettelijke) regels en omgangsvormen.

De foto’s op deze site mogen niet zonder toestemming van de redactie worden gebruikt voor andere media. Wilt u een foto gebruiken, neem dan contact op via: orkestkoninklijkeluchtmacht@gmail.com

De toegankelijkheid van deze site is gewaarborgd, doordat de webrichtlijnen van de overheid worden nagestreefd.

Omgang met persoonsgegevens

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Wij bewaren persoons- en adresgegevens niet langer dan nodig is.

Uw gegevens kunnen wel worden gebruikt voor opsporing. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan als er via de website strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan.

Lees hier het privacy statement van defensie.