naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Educatie

Project ‘Orkest op School’

De muzikanten van het Orkest Koninklijke Luchtmacht spelen vooral popmuziek, jazz en filmmuziek. Regelmatig treden ze op met gastartiesten. Het orkest beschikt als enige over een vaste bezetting met een vaste ritmesectie: gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums.
Op de binnen- en buitenpodia bereikt het orkest duizenden muziekliefhebbers. Zo maken zij op een positieve manier kennis met een professionele luchtmachtorganisatie.

Het orkest is bekend van bevrijdingspop, militair ceremonieel of de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven, maar doet veel meer.
Verrassende samenwerkingen met andere muzikanten, zangers en zangeressen zorgen voor een afwisselend repertoire. Van Uptown Funk van Bruno Mars tot de filmmuziek van Mission Impossible.

– Project ‘Orkest op School’-

Het project ‘Orkest op School’ is een educatief project waarin wij leerlingen van de middelbare school een inkijkje willen geven in ons orkest. Voordat wij bij u op school een concert zullen geven kunt u uw leerlingen door middel van het speciaal ontwikkelde educatief materiaal voorbereiden op onze komst. Daarnaast kunnen wij op de dag van het concert, als u dat wenst, ’s ochtends een aantal korte workshops geven aan de leerlingen die naar het concert zullen komen luisteren.

Hieronder staat een live – opname van Uptown Funk van Mark Ronson, ft Bruno Mars

Audiofragment

Aanvragen Educatieproject

Aanvraag sucesvol

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Heb je al een account en wil je toegang tot het lesmateriaal, log dan in met je verkregen gegevens.