naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Kijk en luister

I Never Loved A Man

I Never Loved A Man

Shirma Rouse en de Airforce Allstars Band van het Orkest Koninklijke Luchtmacht brengen een ode aan Aretha Franklin bij Khalid en Sophie bij de lancering van de landelijk 'Celebrating Aretha Franklin' toernee in oktober en november 2023. 'I Never Loved A Man (The Way I Love You)' Compositie: Ronnie Shannon Arrangement: Rob Horsting Zang: Shirma Rouse Airforce Allstars Band van het Orkest Koninklijke Luchtmacht Beeld en geluid: @KhalidSophie Tourdata: www.shirmarouse.com www.orkestkoninlijkeluchtmacht.com

Change Will Come

Change Will Come

== Voor al onze collega's, op en naast het podium == 'CHANGE WILL COME' Alain Clark Arrangement:Thijs Van Otterloo Orkest Koninklijke Luchtmacht Vocals: Julian Thomas, Sanne Groefsema en Natasja Den Toom Solo flügelhorn: sergeant 1 Robin Rombouts

Gasn Nign

Gasn Nign

Tijdens de herdenkingsdienst voorafgaand aan de Nationale Herdenking op de Dam speelt het Klarinetkwartet van het Orkest Koninklijke Luchtmacht met gastsolist Marcel Salomon op de taragot het indringende traditionele Klezmer-stuk 'Gasn Nign', in aanwezigheid van Z.M. Koning Willem Alexander, H.M. Koningin Maxima, premier Mark Rutte, en vele andere genodigden en nabestaanden van oorlogsslachtoffers.

Believe

Believe

Solotrombonist sergeant Alex van Abeelen speelt het prachtige 'Believe' van Teus Nobel. Gearrangeerd voor het Orkest Koninklijke Luchtmacht door Steven Dietvorst. Een live opname gemaakt tijdens het Anjerconcert op 14 februari 2020 in Sporthal de Maayenbogerd in Aalst.

La La Land

La La Land

Op Bevrijdingsdag 2019 verzorgde het Orkest Koninklijke Luchtmacht het traditionele 5 mei concert op de Amstel in Amsterdam. In het bijzijn van Z.M. Koning Willem Alexander, H.M. Koningin Maxima en vele toeschouwers gaf het orkest een wervelend concert voor het Nationaal Comité 4 en 5 mei, met medewerking van diverse artiesten. Teus Nobel soleert in 'La La Land' van Justin Hurwitz, het arrangement is van Robbert Scherpenisse.

The Flinstones

The Flinstones

Lockdown Music #1 De klarinetgroep van het Orkest Koninklijke Luchtmacht, spelen 'The Flintstones' in de versie van Jacob Collier, het arrangement is van Bram Faber.

Here Comes the Sun

Here Comes the Sun

Lockdown Music #3 De 'Jazz Beatlezz' van het Orkest Koninklijke Luchtmacht spelen in een perfect passende en sfeervolle setting 'Here Comes The Sun' van Beatle George Harrison.

Carpool Karaoke Medley

Carpool Karaoke Medley

Lockdown Music #7 In alweer de zevende LOCKDOWN MUSIC: vijf saxofonisten, een stelletje auto's en een héle vette versie van de 'Carpool Karaoke Medley' van James Cordon met Mister Stevie Wonder himself! Arrangement: M.B. Nelson

Snap Crackle Pop

Snap Crackle Pop

Lockdown Music #2 De trombonesectie en ritmesectie van het Orkest Koninklijke Luchtmacht spelen 'Snap Crackle Pop', een compositie van John Scofield, arrangement Ilja Reijngoud, geïnspireerd op Snap, Crackle en Pop; de drie cartoon figuurtjes van Kellogg's Cornflakes.

  1. 1
  2. 2
  3. Volgende