naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Meet The Orchestra

Meet The Orchestra

In ‘Meet The Orchestra’ krijgt het publiek een unieke inkijk in de wereld van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Van kind tot professioneel musicus, van musicus tot lid van een militair orkest, van militair ceremonieel tot grootse concerten op festivals, de verschillende instrumenten en secties uitgelicht, de samenwerking met artiesten, wat gebeurt er backstage..

Ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van het Orkest Koninklijke Luchtmacht kunt u in dit programma kennismaken met het orkest.

Alle facetten komen voorbij. Mooie beelden, maar bovenal de unieke muzikale vingerafdruk van dit orkest staat centraal. Fantastische arrangementen, weergaloze solisten. En dat alles verpakt in een show die zijn weerga niet kent.

47 muzikale profs onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs vertellen u op hun eigen unieke manier het verhaal van het Orkest Koninklijke Luchtmacht.