naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

In de media

11 maart 2019

Brabants Dagblad

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft zaterdag 23 maart een groots concert in de Martinihal in Vught. De opbrengst van het concert is bedoeld voor de nieuwbouw van Nationaal Monument Kamp Vught.

Lees verder

4 oktober 2018

Defensiekrant

'Vader en zoon bij Luchtmachtorkest' - Waar sommige kinderen zich hard afzetten tegen hun ouders, trad Jelrik Beerkens (29) juist in zijn vaders voetsporen. Als militair-klarinettist speelt hij bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Bijna 30 jaar eerder ging zijn vader Peter (57) hem voor.

Lees verder

6 september 2018

Marssum.info

In het kader van Culturele Hoofdstad 2018 een uniek dubbelconcert in Marssum: het Orkest Koninklijke Luchtmacht met de première van hun gloednieuwe programma 'Missions' en Simmerflow met Friese muzikanten Elske de Wall, Piter Wilkens en Marit Talens

Lees verder

26 juli 2014

RTL Nieuws

Is het de Taptoe of is het Last Post die gespeeld wordt bij de terugkomst van de slachtoffers van vlucht MH17? Ron Geurts van het Orkest Koninklijke Luchtmacht geeft duidelijkheid: het is de Last Post. Bij de terugkomst van de slachtoffers op de vliegbasis Eindhoven, wordt door een trompettist van het Orkest Koninklijke Luchtmacht de Last Post gespeeld, gevolgd door het Reveille signaal. Een indrukwekkend tafereel.

Lees verder

7 februari 2020

WdG

Een bijzonder moment vandaag op de Philips van Horne. Daar kwam het Orkest Koninklijke Luchtmacht op bezoek. In de ochtend vonden er verschillende workshops plaats in en rondom de muzieklokalen ter voorbereiding op het concert. Het concert werd bijgewoond door zo’n 500 leerlingen.

Lees verder

30 april 2020

Algemeen Dagblad

Artikel in het Algemeen Dagblad met daarin een interview met trompettist adjudant John Bessems over het spelen van het Signaal Taptoe op een nagenoeg lege Dam in Amsterdam, bij de Nationale Dodenherdenking 2020

Lees verder