naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Shirma Rouse en Orkest Koninklijke Luchtmacht

Celebrating Aretha Franklin

De Nederlandse Queen of Soul Shirma Rouse brengt samen met het Orkest Koninklijke Luchtmacht een eerbetoon aan dé Queen of Soul Aretha Franklin. En niet zomaar een eerbetoon: ze voeren het legendarische concert van Aretha Franklin, dat in 1968 in het Concertgebouw plaatsvond, uit.
Shirma is een van de grootste soulzangeressen van Nederland en heeft samengewerkt met artiesten als Chaka Khan, Michael Bolton en Anouk. Vanavond zal ze de grootste hits van Aretha Franklin vertolken, waaronder “Respect”, “Chain of Fools”, “Think” en “Natural Woman”.
Het Orkest Koninklijke Luchtmacht is gedurfd, vernieuwend, strak en met een unieke eigen sound, herkenbaar uit duizenden. Wereldwijd het enige orkest met 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie, bestaande uit professionele jazz- en klassieke musici. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht kan zich meten met de internationale top van bigbands en orkesten. Het orkest vervult een belangrijke rol voor defensie als muzikale ambassadeur en is hét visitekaartje van de Koninklijke Luchtmacht.
Met speciaal voor deze avond gemaakte arrangementen, ervaart u deze klassiekers zoals nooit eerder. Maar ze doen meer dan alleen covers: ook enkele van Aretha’s minder bekende nummers zullen ten gehore gebracht worden, zodat u haar veelzijdigheid en onmiskenbare talent kunt ontdekken.
Met Shirma’s krachtige en soulvolle stem, ondersteund door Orkest Koninklijke Luchtmacht belooft dit een avond te worden die u niet snel zult vergeten. Dus neem uw vrienden en familie mee en laat u onderdompelen in de soulvolle klanken van Aretha Franklin gezongen door Shirma.

Speelduur: 75 minuten