naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Nationale Dag van Muziek 2021

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht omarmt de Nationale Dag van de Muziek, die plaats zal vinden op woensdag 24 maart. Muziek is een internationale taal die mensen verbindt en verschillen overbrugt: vanuit die gedachte lanceerden zangeres Marjolijn Peper en cabaretier Vincent Bijlo in 2017 dit initiatief vanaf de Domtoren in Utrecht.

Tijdens de editie van 2021, aanstaande woensdag 24 maart, starten we om 13.00 een stream op YouTube waarin je het Orkest Koninklijke Luchtmacht van heel dichtbij meemaakt. Want muziek zit in iedere vezel van ons team en dat brengen we graag over, ook tijdens corona. Creatieve muziekvideo’s, zoals je ze misschien van ons kent, wisselen we af met backstage en making-of filmpjes, beelden van onze vernieuwde repetitieruimte, magazijnen en kantoren en interviews met verschillende collega’s die samen onze producties mogelijk maken.

In een wervelende stream zie en hoor je hoe onze musici, stafleden en mensen van de technische dienst de centrale boodschap van de Nationale Dag van de Muziek in praktijk brengen: muziek verbindt!