naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Verbintenis met Het Van Weerden Poelmanfonds

Tijdens het benefietconcert voor Het Van Weerden Poelmanfonds op 19 november 2022 in Uden is het Orkest Koninklijke Luchtmacht een langjarige verbintenis aangegaan met dit fonds. De directeur van het orkest Majoor Toine Jongbloets bestendigde de overeenkomst met een ferme handdruk aan de voorzitter Commodore b.d. Jan van Hoof.

Uit handen van Kolonel Marcel van Egmond ontving de voorzitter van de stichting Het Van Weerden Poelmanfonds, Commodore b.d. Jan van Hoof een tweetal cheques als donatie voor het fonds. 

Luitenant-Kolonel vlieger b.d. Peer Dekkers heeft een lezenswaardig boekje samengesteld met aardige verhalen van hem en andere vliegers die in hun vliegeropleidingen diverse leuke, memorabele en soms hilarische dingen meemaakten.
De opbrengst van dat boekje (“Van hier, naar daar en naar de vergaarbak”) werd mede namens Peer Dekkers met een cheque aangeboden door de uitgever, ook voormalig luchtmacht-jachtvlieger, Martin Leeuwis

De president van de Rotary Club Uden, Dirk Broekhaus heette iedereen welkom en deed vanuit de opbrengst van dit benefietconcert een aanzienlijke bijdrage aan het fonds. 

Een glunderende Jan van Hoof bedankte alle aanwezigen en de gulle gevers hartelijk.

Klik hier voor meer informatie over Het Van Weerden Poelmanfonds.