naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Land Of Make Believe

Lockdown Music #8 'Land Of Make Believe' van Chuck Mangione....

Laat je gedachten eens even afdwalen naar zonnig, stoffig, prachtig Texas. Galopperende paarden, manen wapperend in de wind. Cowboys in de saloon. Uitgestrekte steppes en naaldbossen, kale bergen, rood zand. Grazende bizons.

En luister dán naar dit heerlijke nummer van Chuck Mangione: ‘Land Of Make Believe’.

De verschillende secties binnen ons orkest hebben allemaal apart hun aandeel voor dit nummer opgenomen. Op meesterlijke wijze heeft Remko Luijten van al die secties weer één geheel gemaakt. Supertof om onszelf als orkest weer eens te horen, maar we kunnen natuurlijk niet wachten tot we weer écht met zijn allen mogen gaan optreden. Louis Gerrits maakte er weer een sfeervolle video bij. Voor het samenstellen van deze clip zijn onze orkestleden in hun fotoarchieven gedoken om beeldmateriaal op te duikelen van onze reis naar Fort Worth – Texas in 2019, voor de onthulling van het allereerste F35 toestel voor Nederland. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht zoals je het nooit eerder zag; compleet met linedance, lasso’s, revolvers en op een stier met horens van een spanwijdte van zeker een metertje of twee…!

LOCKDOWN MUSIC In 2020 kwamen de musici van het Orkest Koninklijke Luchtmacht door de COVID-19 crisis plotseling thuis te zitten. In deze periode is ons ‘Lockdown Music’ project geboren. Verschillende secties en ensembles binnen het orkest hebben thuis, uiteraard in luchtmacht uniform, allemaal afzonderlijk hun aandeel opgenomen van verschillende muziekstukken.

Vanuit hun eigen huiskamer, muziekstudio of in de open lucht spelen zij uiteindelijk toch ‘samen’ voor u in úw eigen huiskamer.

Orkest Koninklijke Luchtmacht onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs

featuring sergeant 1 Robin Rombouts (solo flügelhorn).

‘Land Of Make Believe’ Chuck Mangione

Arrangement: Jasper Staps Audio

recording & mix: Remko Luijten Video

editing: Louis Gerrits, Studio IJsseldijkMINDER WEERGEVEN