naar de inhoud
En

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je interesse! Er is een e-mailbericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen.

Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens

Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder

Lockdown Music #9 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en...

Lockdown Music #9

ZING – VECHT – HUIL – BID – LACH – WERK – BEWONDER

zoals Commandant der Luchtstrijdkrachten Dennis Luyt al zei in zijn introductie voor ons allerlaatste LOCKDOWN MUSIC filmpje: alle emoties die de afgelopen tijd hebben gedomineerd.

Met onze online serie LOCKDOWN MUSIC wilden wij in een periode met veel uitdagingen op vele gebieden onze kijkers en luisteraars een hart onder de riem steken. We kijken met trots terug op wat we in de voorbije periode, ondanks de onmogelijkheid om live als orkest te kunnen optreden, samen hebben kunnen maken en de manier die we hebben gevonden om onze muziek met onze collega’s en publiek te kunnen blijven delen. We hopen dat we met het wekelijks verschijnen van een nieuwe clip van jullie zondagmiddag een fijn muzikaal momentje hebben kunnen maken. Met deze klassieker sluiten wij onze serie af met een lach en een traan en willen onze musici, solisten, staf en technische dienst een geluid van hoop doen klinken naar jullie allemaal. Samen staan we sterk. Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder met ons mee! Bovenal – natuurlijk hopen we jullie allemaal zo snel mogelijk weer te kunnen treffen bij een live concert!

‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ Ramses Shaffy Arrangement: Steven Dietvorst, Orkest Koninklijke Luchtmacht onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs

Vocals: Julian Thomas, Sanne Groefsema, Nyjolene Grey, Irma van Pamelen, Natasja Den Toom

Met speciale dank aan Commandant der Luchtstrijdkrachten luitenant-generaal Dennis Luyt

Audio recording & mix: Remko Luijten

Video editing: Louis Gerrits, Studio IJsseldijk